Almanya'da Üretilen Birinci Sınıf Köpek Maması

Sensible Super Premium Adult", yetişkin köpekler için özel olarak tasarlanmış bir üst düzey köpek maması serisidir. Bu mükemmel ürünler, köpeğinizin sağlığına ve refahına katkıda bulunmak için özenle seçilmiş kaliteli içeriklerle zenginleştirilmiştir.

Sensible Super Premium Adult serisi, yetişkin köpeklerin özel beslenme ihtiyaçları göz önünde bulundurularak formüle edilir. Her yaşam aşamasındaki yetişkin köpekler için uygun olan geniş bir ürün yelpazesi sunar. Bu sayede, farklı ırk ve büyüklükteki köpeklerin ihtiyaçlarına uygun beslenme çözümleri sunar.

Bu üst düzey köpek maması serisi, yüksek kaliteli hayvansal proteinler içerir. Yetişkin köpeklerin sağlıklı kas yapısı ve enerji seviyelerini korumak için gerekli olan tüm esansiyel amino asitleri sağlar. Aynı zamanda, köpeğinizin ihtiyacı olan enerjiyi karşılamak için kaliteli karbonhidrat kaynakları içerir.

Sensible Toscana

AZALTILMIŞ YAĞ IÇERIĞI GLUTENSIZ TARIF DOYURUCU VE LEZZETLİ KISIRLAŞTIRILMIŞ IÇIN / STERILIZE KÖPEKLER Duyarlı To...

Sensible Ireland

Duyarlı İrlanda Tavşanlı besleyici somon sayesinde cilt ve kürk için idealdir Köpeğiniz seçici ve ona sadece en iyi yeme...

Sensible Neuseeland

Hassas Yeni Zelanda Özellikle enfes kuzu eti ile mide ve bağırsak dostu Happy Dog New Zealand'ın sindirilebilir kompozisyonuyla dört...

Sensible Super Premium Adult serisi, sağlıklı deri ve parlak tüyler için gerekli olan omega-3 ve omega-6 yağ asitlerini dengeli bir şekilde içerir. Köpeğinizin bağışıklık sistemini güçlendirmek için antioksidanlar ve doğal vitaminlerle desteklenir. Sindirim sistemi için lif ve sindirim enzimleri eklenmiştir, böylece köpeğinizin besinleri daha kolay sindirebilmesine yardımcı olur.

Bu serideki ürünler, sunulan lezzetleri sayesinde köpeğinizin iştahını artırır ve keyifle yemelerini sağlar. Aynı zamanda, sağlıklı diş ve diş etleri için çiğneme işlevini destekleyen özel diş yapısına sahip granüllerle sunulur.

Sensible Super Premium Adult serisi, köpeğinizin yaşam kalitesini artırmak ve uzun ve sağlıklı bir yaşam sürmesini sağlamak için özel olarak geliştirilmiştir. Sağlıklı bir vücut kondisyonu, enerjik bir yaşam tarzı ve mutlu bir ruh hali için bu üstün kaliteli köpek mamasına güvenebilirsiniz.