Almanya'da Üretilen Birinci Sınıf Köpek Maması

Mini Senior

  • KUZU
  • GLUTENSIZ TARIF
  • KOLAYCA SINDIRILEBILIR
  • MIDE VE BAÄžIRSAK DOSTU

Hassas Mini Yeni Zelanda

Özellikle enfes kuzu eti ile mide- ve bağırsak-dostu köpek maması

Dört ayaklı arkadaşınızı sindirilebilir kuru mama Happy Dog Sensible Mini New Zealand ile besleyin: kolayca sindirilebilir kuzu eti ve glütensiz tarifi sayesinde özellikle mide ve bağırsak dostu olan gerçek bir ikram. Özenle seçilmiÅŸ, doÄŸal malzemeler, köpek mamasını son derece lezzetli ve küçük köpeÄŸiniz için iyi tolere edilir hale getirir. Ayrıca kroket ölçüsü küçük köpeklerin diÅŸleri için özel olarak tasarlanmıştır.

Doğal bileşenlerin optimum besin karışımı

Happy Dog'unbeslenme konsepti, Happy Dog Sensible Mini Yeni Zelanda ve diÄŸer hassas köpek mamaları için hayati maddelerin ve doÄŸal bileÅŸenlerin mantıklı bir kombinasyonunu saÄŸlar. Ä°çerdiÄŸi yeÅŸil doplu Yeni Zelanda midyesi küçük köpeÄŸinizin eklemlerini destekler ve omega-3 ve omega-6 yaÄŸ asitleri saÄŸlam bir ceket için iyidir. Bu, lezzetli süper premium komple mamamızı 10 kg'a kadar talepkar küçük köpekler için ideal kılar.

Atıştırmalık veya ıslak yiyecek olarak da mevcuttur

Kuru mamanın yanı sıra küçük köpeÄŸiniz de ıslak mama ve atıştırmalık almalı mı? Sorun deÄŸil, çünkü Hassas Yeni Zelanda çeÅŸidimiz, örneÄŸin 200 g'lık kutuda kuzu etinden %100 hayvansal protein içeren kolayca sindirilebilir biret yemiolarak da mevcuttur.

EÄŸitim için veya arada Happy Dog Soft Snack Mini Yeni Zelanda'yı da sunuyoruz. Bırakın küçük sevgilin glütensiz ikramları tatlı kalp ÅŸeklinde denesin.

İlgili Ürünler

Tüm İlgili Ürünler Aşağıdadır