Almanya'da Üretilen Birinci Sınıf Köpek Maması

Mini Toscana 4 KG

  • AZALTILMIÅž YAÄž IÇERIÄžI
  • GLUTENSIZ TARIF
  • DOYURUCU VE LEZZETLÄ°
  • KISIRLAÅžTIRILMIÅž IÇIN /
  • STERILIZE KÖPEKLER

Duyarlı Mini Toscana

Somon ve ördek Akdeniz tarzı glütensiz kuru gıda

Akdeniz mutfağı her zaman hafif ve lezzetli yemekleriyle tanındı. Happy Dog Sensible Mini Toscana ile küçük kürk burnunuza özellikle dengeli bir ince ördek, somon ve Akdeniz otları aranjmanı sunuyorsunuz. EÅŸsiz Happy Dog Natural Life Concept®'e dayanan özel tarif, eklemler için deÄŸerli Yeni Zelanda kabuÄŸu ile tamamlanmaktadır. Bu özel bileÅŸenler ve özel üretim süreci nedeniyle Happy Dog Sensible Mini Toscana, özellikle özel ihtiyaçları olan hassas, küçük köpeklerin bilinçli bir diyeti için oldukça uygundur.

Daha az aktif veya kısırlaÅŸtırılmış köpekler için azaltılmış yaÄŸ içeriÄŸi

%7,5'lik orta derecede yaÄŸ içeriÄŸi nedeniyle Happy Dog Sensible Mini Toscana kısırlaÅŸtırılmış köpekler için idealdir. Aşırı kilolu oldukları veya spesifiklerinden daha az aktif oldukları için yaÄŸ azaltılmış bir diyete ihtiyaç duyan köpekler bile glütensiz kuru mamamızla iyi doyurulur ve aynı zamanda fiziksel yapılarını korurlar.

Küçük kroketler - %100 lezzet

Küçük kroketler, boyut olarak 10 kg'a kadar olan küçük köpek ırklarının diÅŸlerine en uygun ÅŸekilde uyarlanmıştır. Ayrıca Happy Dog Sensible Mini serimiz yapay renkler, aromalar ve koruyucular içermez ve ilave ÅŸeker içermez. Biz sadece genetik mühendisliÄŸi olmadan yetiÅŸtirilmiÅŸ veya üretilmiÅŸ doÄŸal içerikleri kullanıyoruz. Bununla, küçük köpeÄŸinizin taviz vermek zorunda kalmaz, ancak tam tadı alır!

İlgili Ürünler

Tüm İlgili Ürünler Aşağıdadır