Almanya'da Üretilen Birinci Sınıf Köpek Maması

NaturCroq Grainfree

TAHILSIZ TARÄ°F
AÄžIRLIKLI OLARAK BÖLGESEL HAMMADDELER
KOLAYCA SINDIRILEBILIR
HASSAS KÖPEKLER Ä°ÇÄ°N

NaturCroq Tahılsız

Tahılsız köpek maması - %100 dengeli ve türe uygun

Sindirilebilir komple gıda, kolayca sindirilebilir kümes hayvanları ve besleyici somon içerir. Hayvansal protein deÄŸerli, yerel bitkilerle birleÅŸtirilir. Kuru gıdalarımızın tarifi %100 dengeli ve türe uygun olup tahıl ve %0 ilave ÅŸeker içermez.

Bavyera'nın doğasından en iyi malzemeler

NaturCroq ürün yelpazemiz, yerel tarımımızın en iyi malzemelerinden yapılan doÄŸal gıda anlamına gelir. Kuru yem çeÅŸidimiz NaturCroq Grainfree, yetiÅŸkin köpeÄŸinizi doÄŸal ve dengeli bir ÅŸekilde besleyebileceÄŸiniz bölgesel kümes hayvanları ve yerel bitkilerden bu ÅŸekilde oluÅŸturulur.

Hassas dört ayaklı arkadaÅŸlar için tahılsız köpek maması

HoÅŸgörüsüzler köpeklerde nadir deÄŸildir ve genellikle buÄŸday gibi karbonhidratlardan kaynaklanır. Sevgiliniz beslenme açısından hassassa, tahılsız, ancak kolayca sindirilebilir kümes hayvanları içeren köpek mamamız onun için idealdir.
Bu arada: YeÅŸil yulaf, otlara ait bir bitkidir. Hasat, çiçeklenme sonrası tahıl oluÅŸmadan önce gerçekleÅŸir. Bitki, metabolizmayı ve sindirimi desteklemek için vitaminler, eser elementler ve saÄŸlıklı lif bakımından zengindir. Tahıl henüz oluÅŸmadığı için yeÅŸil yulaf da tahılsız beslenmeye uygundur.

İlgili Ürünler

Tüm İlgili Ürünler Aşağıdadır