Almanya'da Üretilen Birinci Sınıf Köpek Maması

NaturCroq Mini Lachs & Reis

  • DENGELÄ° PROTEÄ°N ÇEŞİTLÄ°LİĞİ
  • AÄžIRLIKLI OLARAK BÖLGESEL HAMMADDELER
  • KÜÇÜK KROKET
  • CÄ°LT VE KÜRK Ä°ÇÄ°N Ä°DEAL

NaturCroq Mini Somon ve Pirinç

%100 tadı olan küçük kroketler

Küçük köpeÄŸinizi mümkün olduÄŸunca doÄŸal ve bölgesel olarak beslemek ister misiniz? O zaman NaturCroq serisinden kuru gıda türlerimiz konusunda tam olarak haklısınız. Çünkü NaturCroq size evden iyi ÅŸeyler sunuyor: Bavyera'nın doÄŸasından doÄŸal malzemelerle hazırlanan köpek maması, tabii ki ÅŸeker eklenmeden ve yapay renkler ve koruyucular olmadan! Ve NaturCroq Mini ürünlerimiz, küçük köpek ırklarının diÅŸleriyle mükemmel bir ÅŸekilde eÅŸleÅŸen küçük kroketlerden yapılır.

Küçük köpeklerin derisi ve kürkü için iyidir

Kuru gıda NaturCroq Mini Salmon & Rice, zengin somon, kolay sindirilebilir pirinç ve deÄŸerli yerel otlarla hazırlanır. YetiÅŸkin küçük köpekler için eksiksiz mama, tüm hayati hayati maddeleri içerir ve somon balığından gelen deÄŸerli yaÄŸ asitleri aracılığıyla küçük köpeÄŸinizde saÄŸlıklı bir cildi ve parlak bir tüyü destekler.

Küçük köpeÄŸiniz Happy Dog NaturCroq Mini Somon ve Pilavın çıtır kroketlerini seviyor mu? O zaman eÅŸleÅŸen atıştırmalıklarımızı deneyin:Happy Dog NaturCroq Mini Somon ve Pirinç EÄŸitim Atıştırmalığı.

İlgili Ürünler

Tüm İlgili Ürünler Aşağıdadır