Almanya'da Üretilen Birinci Sınıf Köpek Maması

Mini Adult

Happy Dog Mini Adult Küçük Irk Köpek Maması 4 Kg Küçük Irk köpeklerin normal besin ihtiyaçlarını tam ve dengeli biçimde gidermek için özel olarak formüle edilen Happy Dog Fit & Well Adult Mini köpeÄŸiniz için en dengeli beslenmeyi saÄŸlar.

 

Protein ve yaÄŸ fazlalığı köpeklerimiz için kronik hastalıkların tetikleyicileri arasında yer almaktadır. bu durumun en büyük sebebi Egzersiz eksikliÄŸidir.

 

Aktif köpeklerin gerçek ihtiyaçlarını karşılayacak ÅŸekilde formüle edilen mamalar ile beslenmesi daha doÄŸrudur. Happy Dog Fit & Well Adult Mini yüksek oranda sindirilebilir proteine yüksek kaliteli hayvansal ve bitkisel kaynaklardan gerekli doymamış Omega-3 ve Omega-6 yaÄŸ asitleri ile 5 blok, yüksek kalite ve makul % 12 yaÄŸ içeriÄŸine sahiptir.

 

YetiÅŸkin Köpekler enerji içeriÄŸine adapte olması için önerilen miktarlarda beslenmeli ve günde 2-3 saat kendi doÄŸal dürtülerini ortaya çıkarmak için egzersiz ve yürüÅŸ ile sorunların engellenmesi yönetimini saÄŸlar.

 

Normal enerji gereksinimleri Optimize kroket Tavuk, somon, balık, kuzu, yumurta: Protein içerir Karbonhidratlar: mısır, pirinç YaÄŸ içeriÄŸi küçük ırk yetiÅŸkin köpeklerin ihtiyaçlarına göre dengelenmiÅŸtir. 5 çeÅŸit deÄŸerli protein kaynağı ile mükemmel dengelidir.

İlgili Ürünler

Tüm İlgili Ürünler Aşağıdadır