Almanya'da Üretilen Birinci Sınıf Köpek Maması

Fit & Vital Mini Puppy

DENGELİ PROTEN ARALIĞI

DAHA YÜKSEK PROTEIN IÇERIĞI

GLUTENSIZ FORMÜLASYON

BAĞIŞIKLIK SISTEMINI DESTEKLER

Fit ve hayati - Yavru köpek

Yavrularınız için mükemmel mama: fit ve hayati Köpek Yavrusu

Birinci aydan altı aya kadar yaşamın önemli başlangıç evresinde yavru köpeğiniz özellikle yoğun bir şekilde büyür. Bu yüzden sağlıklı bir şekilde gelişmek için daha fazla besin maddesine ihtiyacı var. Happy Dog'un fit ve hayati Puppy dengeli köpek maması ile yeni aile üyenizin sağlıklı büyümesini destekliyorsunuz. Bu lezzetli komple yem, seçilmiş 5 hayvansal üründen protein sağlar. Ayrıca yavru köpeğinize birçok doğal besin sağlar: Keten tohumu, parlak bir tüy ve sağlıklı bir cildi destekleyen omega 3 ve omega 6 yağ asitleri içerir. Yiyeceklerde bulunan zencefil bağışıklık sistemini güçlendirir ve tıpkı Yeni Zelanda midye eti gibi yavru köpeğinizin eklemleri için de iyidir. Bu nedenle ana büyüme aşamasında mükemmeldir.

Fit ve hayati Köpek maması neden yavru köpekler için bu kadar iyidir?

  • Kümes hayvanları, balık, yumurta ve daha fazlasından dengeli protein çeşitliliği
  • Buğdaysız tarif
  • Bağışıklık sistemini güçlendirir
  • Kas-iskelet sistemi için zencefil ve Yeni Zelanda midyeleri ile

Yavru köpeğimi ne zaman yavaş yavaş genç köpekler için mamaya değiştirebilirim?

Sadık arkadaşınız özellikle yaklaşık 6 aya kadar hızlı büyür. Bunu ılımlı bir oranda büyüdüğü genç köpek evresi izler. Bu noktada, fit ve hayati Junior' ımız gibi bu aşamaya uygun bir köpek mamasına geçmelisiniz. Eski mamayla karıştırdığınız yeni mama oranını kademeli olarak artırarak köpeğinizi yeni mama ile yavaş yavaş tanıştırın. Bu, köpeğinizin gastrointestinal sisteminin değişime uyum sağlamasına izin verecektir.

Malıklarımızın ortasında neden bir delik var?

Yavru köpek mamamızın maması kalp şeklindedir ve ortasında bir delik vardır. Bu, yavru köpeğinizin parçaları daha hızlı parçalayarak çiğnemelerini kolaylaştırır. Daha geniş yüzey alanı, yiyeceğin mide suları tarafından en iyi şekilde parçalandığı ve bu da iyi sindirimi teşvik ettiği anlamına gelir.

İlgili Ürünler

Tüm İlgili Ürünler Aşağıdadır