Almanya'da Üretilen Birinci Sınıf Köpek Maması

Junior Giant Lamb & Rice

  • KÜMES HAYVANLARI İÇERMEZ
  • GLUTENSIZ FORMÜLASYON
  • XXL KROKETLER
  • MIDE VE BAĞIRSAKTA NAZIK

Genç Dev Kuzu ve Pirinç

Dev ırklardan genç köpeklerin ihtiyaçları için mükemmel şekilde uyarlanmıştır

7. aydan itibaren büyüme hızı giderek yavaş yavaşlıyor. Yiyecekler artık diyetle ilgili büyüme bozukluklarını önlemek için, özellikle dev ırklarda küçük köpeğin değişen protein ve enerji gereksinimlerine göre özelleştirilmelidir. Happy Dog Junior Giant Lamb & Rice, genç dev cins köpeklerin ihtiyaçlarına en uygun şekilde uyarlanmıştır ve genç köpek aşamasında uyumlu bir büyüme sağlar. Daha düşük bir enerji içeriğine sahiptir ve protein içeriği de ayarlanır. Happy Dog Junior Giant Lamb & Rice'ın lezzetli kuzu eti, yüksek oranda sindirilebilir pirinç ve eklemler için değerli Yeni Zelanda midyeleri içeren kümes hayvanı içermeyen formülasyonu, hassas köpeklerde bile optimum gelişmeyi sağlar. Happy Dog Natural Life Concept ®'e dayanan köpeğinize bu nedenle tüm sistemi için ihtiyaç duyduğu her şey sağlanır. Yavru köpek mamasında olduğu gibi keten tohumu, seçilmiş otlar ve C vitamini sindirim sistemini ve bağışıklık sistemini destekler ve keten tohumundan gelen doymamış yağ asitleri parlak bir tüy sağlar.

Kalp şeklindeki mamaların ortasında bir delik var, ama neden? Merkezdeki delikli bu özel şekli nedeniyle, daha hızlı parçalanır ve daha geniş yüzey alanı midedeki sindirim suları tarafından optimum sindirime izin verdiğinden, çiğnemeyi ve sindirmeyi özellikle kolaylaştırır.

18. aydan itibaren köpek yavaş yavaş yetişkin mamasına taşınmalıdır. Burada örneğin Happy Dog Sensible New Zealand'ı önerebiliriz.

İlgili Ürünler

Tüm İlgili Ürünler Aşağıdadır