Almanya'da Üretilen Birinci Sınıf Köpek Maması

Sensible Puppy Lamm & Reis

  • GLUTENSİZ FORMÜLASYON
  • ÖZELLİKLE LEZZETLİ
  • BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİ DESTEKLER
  • CİLT VE KÜÇÜK İÇİN İDEAL

Sensible Puppy - Kuzu ve Pirinç

Kuzu ve pirinç içeren yavru köpekler için kolayca tolere edilebilen tam yem

Dört ayaklı küçük dostlarımız için sadece en iyisini istiyoruz. İlk haftalarda bile, yavru köpeğin ihtiyaçlarına mükemmel şekilde uyan sağlıklı ve dengeli bir beslenme sağlamak önemlidir. Happy Dog Sensible Puppy Lamb & Rice, çok iyi tolere edilen kuzu eti ile sindirimi kolay pirinci birleştirir. Kümes hayvanı içermeyen tarif, özellikle hassas mideleri olan köpekler için uygundur. Değerli Yeni Zelanda midyelerinin eklenmesi, kemiklerin, tendonların, bağların ve eklemlerin düzenli büyümesini ve sağlıklı gelişimini destekler. Yağların ve proteinlerin mükemmel oranı, küçük evcil hayvanınıza ideal miktarda önemli bileşen sağlar. Happy Dog Natural Life Concept®'e dayalı olarak, köpeğinizin vücuduna bütünsel olarak fayda sağlamak için ihtiyaç duyduğu her şey sağlanır ve ona uzun ve sağlıklı bir yaşam için tasasız bir başlangıç sağlar.

Sensible Puppy Lamb & Rice'ın faydaları nelerdir?

Kümes hayvanları içermeyen ve glütensiz tarif
katkı maddesi yok
Özellikle sindirimi kolay
Dengeli tam besleme
Bağışıklık sistemini güçlendirir
Sensible Puppy Lamb & Rice ne kadar süre verilmeli?

Happy Dog Sensible Puppy Lamb & Rice, 4 haftadan 6 aya kadar idealdir. 7 aylık olduğunda, kademeli olarak Happy Dog Sensible Junior Lamb & Rice'a geçmelisiniz. Bunun nedeni, hayvan aile üyenizin genç köpek aşamasında daha yavaş büyümesidir, bu nedenle daha az önemli bir diyete ihtiyaç duyar.

Kalp şeklindeki mamanın ortasında neden bir delik var?

Kuru mamanın özel şekli, dört ayaklı dostunuzun sindirimini kolaylaştırır. Delik, kuru mamanın daha hızlı parçalanmasını sağlar, bu nedenle çiğnemesi ve sindirmesi özellikle kolaydır. Ve midedeki daha geniş yüzey alanı, sindirim suları tarafından en uygun şekilde parçalanmasını sağlar.

İlgili Ürünler

Tüm İlgili Ürünler Aşağıdadır