Almanya'da Üretilen Birinci Sınıf Köpek Maması

Sensible Puppy - Chicken, Salmon & Potato

GLUTENSIZ TARIF
ÖZELLIKLE LEZZETLİ
BAĞIŞIKLIK SISTEMINI DESTEKLER
CİLT VE KÜRK İÇİN İDEAL

Duyarlı Köpek Yavrusu - Tavuk, Somon ve Patates

Tavuk, somon ve patates içeren hassas yavru köpekler için yüksek kaliteli komple mama

Bir köpek yavrusu olarak, dört ayaklı arkadaşınızın ilk birkaç ayda en iyi şekilde tedarik edilmesi için besin açısından zengin bir yiyeceğe ihtiyacı vardır. Çünkü 1'den yaklaşık 6. yaşam ayı, küçük hazineniz ana büyüme aşamasındadır. Bu nedenle Happy Dog'un köpek maması, bu büyüme yoğun zamanda özellikle besleyici ve zengindir.

Tavuklu ve somonlu Happy Dog köpek maması neden yavru köpeğiniz için ideal?

Yeni Duyarlı Köpek Yavrusu Tavuk, Somon ve Patates maması, yavru köpeğinizin ihtiyaçlarına mükemmel bir şekilde uyarlanmıştır - ve özellikle midesi hassas olan köpekler için uygundur. Kuru gıda glütensizdir ve içerdiği patates çok iyi tolere edilir: Lezzetli tavuk ve besleyici somon ile birlikte bu, yavru köpekler için en uygun şekilde sindirilebilir eksiksiz bir besin oluşturur. Kürk burnunuzun büyümesini mümkün olan en iyi şekilde destekleyen yemimizin optimal besin kombinasyonuna dikkat ediyoruz. Örneğin, Yeni Zelanda midyesinin eti eklemler için faydalıdır ve ekli otlar, diğer şeylerin yanı sıra, dört ayaklı arkadaşların gastrointestinal sistemi için iyidir. Bu çok yönlü sindirilebilir mama ile köpeğinize sağlıklı büyüme ve parlak bir tüy için bir köpek yavrusu olarak ihtiyaç duyduğu her şeyi sağlarsınız.

Yavru köpeğiniz ne kadar süre Hassas Yavru Tavuk, Somon ve Patates ile beslenmelidir?

Happy Dog Sensible Puppy Tavuk, Somon ve Patates, ayın 4'ünden 27'sine kadar eksiksiz bir yiyecek olarak mevcuttur. Yavru köpeğinizin yaşam haftası uygundur. O zaman köpeğinizi küçük adımlarla genç köpekler için uygun bir mamayla değiştirmelisiniz - örneğin, Happy Dog Sensitive Junior Chicken, Salmon & Potato.

Ortasında delik olan kalp şeklindeki kroketlerimiz: Neden?

Deliğin iki avantajı vardır: Çünkü kroket daha kolay kırılır ve çiğnenmesi daha kolaydır. Ayrıca kroketler daha geniş bir yüzey alanına sahiptir ve mide ve bağırsaklar tarafından daha kolay çıkarılabilir ve sindirilebilir. Her ikisi de iyi ve sağlıklı sindirimi destekler.

İlgili Ürünler

Tüm İlgili Ürünler Aşağıdadır