Almanya'da Üretilen Birinci Sınıf Köpek Maması

Mini Adult 4 kg

Happy Dog Mini Adult Küçük Irk Köpek Maması 4 Kg Küçük Irk köpeklerin normal besin ihtiyaçlarını tam ve dengeli biçimde gidermek için özel olarak formüle edilen Happy Dog Fit & Well Adult Mini köpeğiniz için en dengeli beslenmeyi sağlar.

 

Protein ve yağ fazlalığı köpeklerimiz için kronik hastalıkların tetikleyicileri arasında yer almaktadır. bu durumun en büyük sebebi Egzersiz eksikliğidir.

 

Aktif köpeklerin gerçek ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde formüle edilen mamalar ile beslenmesi daha doğrudur. Happy Dog Fit & Well Adult Mini yüksek oranda sindirilebilir proteine yüksek kaliteli hayvansal ve bitkisel kaynaklardan gerekli doymamış Omega-3 ve Omega-6 yağ asitleri ile 5 blok, yüksek kalite ve makul % 12 yağ içeriğine sahiptir.

 

Yetişkin Köpekler enerji içeriğine adapte olması için önerilen miktarlarda beslenmeli ve günde 2-3 saat kendi doğal dürtülerini ortaya çıkarmak için egzersiz ve yürüş ile sorunların engellenmesi yönetimini sağlar.

 

Normal enerji gereksinimleri Optimize kroket Tavuk, somon, balık, kuzu, yumurta: Protein içerir Karbonhidratlar: mısır, pirinç Yağ içeriği küçük ırk yetişkin köpeklerin ihtiyaçlarına göre dengelenmiştir. 5 çeşit değerli protein kaynağı ile mükemmel dengelidir.

İlgili Ürünler

Tüm İlgili Ürünler Aşağıdadır