Almanya'da Üretilen Birinci Sınıf Köpek Maması

Sensible Mini Puppy

BUĞDAYSIZ TARİF

KÜÇÜK KROKET

UYUMLU BÜYÜMEYI TEŞVIK EDER

KOLAYCA SINDIRILEBILIR

Hassas Mini Köpek Yavrusu

1'den 12'sine kadar küçük cins yavru köpekler ve genç köpekler için tam mama Ay

Küçük cins yavrularda ve genç köpeklerde uyumlu büyümeyi desteklemek için yaşamın ilk aylarında dengeli beslenme özellikle önemlidir. Yavru köpek mamasının bileşimi optimal bir yağ ve protein oranına sahip olmalıdır. Happy Dog Sensible Mini Puppy'miz küçük köpeğinize tüm önemli malzemeleri yeterli miktarlarda sunar. Bu, küçük köpeğinize yaşamın ilk aylarında ihtiyacı olan her şeyi sağlayacaktır.

Kuzu ve pilav ile kolayca tolere edilen yiyecekler

İyi tolere edilen kuzu eti ve kolayca sindirilebilir pirinç, küçük yavru köpeğinizin sindirim sistemine yük olmaz. Sindirilebilir kuru mama kümes hayvanları içermez ve özellikle sindirime duyarlı, küçük köpekler için uygundur. Kabuk özü ilavesi, küçük köpeğinizin kemiklerinin, tendonlarının, bağlarının ve eklemlerinin gelişimini destekler.

Duyarlı Mini Yavru Kuzu ve Pirinç neden küçük köpeğiniz için iyidir?

  • kümes hayvanları ve buğdaysız tarif
  • tamamen katkı maddesi olmadan yapılmıştır
  • özellikle kolay sindirilebilir gıda
  • dengeli bütün gıda
  • bağışıklık sistemini güçlendirir

Küçük köpeğinizi hangi yaşta Besleyebilirsiniz Duyarlı Mini Yavru Kuzu ve Pirinç?

İdeal olarak, küçük köpeğinizi ayın 4'ünden itibaren Happy Dog Sensible Mini Puppy ile beslemelisiniz. 12'sine kadar ve dahil olmak üzere yaşam haftası Yaşam ayı. 10 kg'a kadar küçük köpek ırkları (yetişkin köpeğin ağırlığı) büyük ırklara göre daha hızlıdır ve daha eşit büyür. Bu nedenle Mini Puppy ürünlerimiz özellikle küçük cins yavru köpekler ve genç köpekler için mevcuttur. 13'ünden itibaren yaşam ayı, yavaş yavaş mini bir yetişkin yemeğine geçebilirsiniz. Sensible Mini Puppy'nin ardından Happy Dog Sensible Mini Yeni Zelanda'mızıöneriyoruz.

10 kg yetişkin ağırlığına kadar küçük cins yavru köpekler ve genç köpekler için eksiksiz mama. 4'ünden itibaren beslenmek için 12'ye kadar ve 12'ye kadar olan yaşam haftası. Ay.

İlgili Ürünler

Tüm İlgili Ürünler Aşağıdadır