Almanya'da Üretilen Birinci Sınıf Köpek Maması

Mini Baby & Junior 4 Kg - 8 Kg

  • DENGELİ PROTEN ARALIĞI
  • GLUTENSIZ FORMÜLASYON
  • KÜÇÜK KROKETLER
  • KOLAYCA SINDIRILEBILIR

Fit ve hayati Mini Köpek Yavrusu

Yaşamlarının ilk yılında mini köpekler için son derece sindirilebilir köpek maması

Happy Dog fit & vital Mini Puppy, 1 aydan itibaren yavru köpekler için özellikle iyi dengelenmiş tam bir yemdir. 10 kg yetişkin ağırlığına kadar tüm küçük köpek ırklarının hassas yavrularının sorunsuz ve nazik beslenmesi için idealdir. Buğdaysız tarif, seçilmiş beş en kaliteli hayvansal proteinden oluşan dengeli bir çeşitlilik sunar. İyi tolere edilen kuzu eti, sindirimi kolay kümes hayvanları, lezzetli sığır eti, besleyici balıklar ve yüksek kaliteli yumurta proteini, yavru köpeğinizin istikrarlı büyümesini ve optimum gelişimini sağlar. Değerli Yeni Zelanda midyeleri, küçük yavru köpeğinizin kas-iskelet sisteminin olması gerektiği gibi gelişmesini sağlamaya yardımcı olur. Kalsiyum ve D3 vitamini kemiklerin gücünden ve optimum gelişiminden büyük ölçüde sorumludur. Balık ve keten tohumundan elde edilen Omega 3 ve omega 6 yağ asitleri parlak bir kaplamayı ve sağlıklı bir cildi destekler. Keten tohumu, özel mayalardan, antioksidanlardan ve bitkilerden elde edilen hayati maddelerden oluşan bir kompleksle birleştiğinde bağırsak florasını ve tüm gastrointestinal sistemi destekler.

Küçük köpek ırkları için mükemmel köpek maması

Ve yavru köpeğinizin bağışıklık sistemi kaçırmamalıdır, bu nedenle bir köpek mamasında C vitamini gereklidir. Happy Dog Natural Life Concept®'e dayanan köpeğinize, vücuduna bütünsel olarak fayda sağlamak için ihtiyaç duyduğu her şey sağlanır ve ona uzun ve sağlıklı bir yaşama kaygısız bir başlangıç sağlar.

Fit & vital Mini Puppy'ye ne kadar süre verilmelidir?

Happy Dog fit & vital Mini Puppy, 4 haftadan 12 aya kadar idealdir. 10 kg'a kadar olan küçük ırklar (yetişkin köpeğin ağırlığı) büyük ırklardan daha hızlı ve daha eşit oranda büyür. Böylece 1 ila 12 aylık Happy Dog Mini Puppy ürünleriyle beslenirler. Evcil hayvanınız 13 aya ulaştığında, yavaş yavaş uygun bir Yetişkin mamasına geçmelisiniz. Örneğin Happy Dog fit & vital Mini Adult'ı öneriyoruz.

4 haftadan 12 aya kadar 10 kg yetişkin ağırlığına kadar yavru köpekler ve genç köpekler için tam yem.

 

İlgili Ürünler

Tüm İlgili Ürünler Aşağıdadır